יום רביעי, 10 ביוני 2020

מתכון עוגיות אגוזים-קוקוס-תמרים

מתכון עוגיות אגוזים-קוקוס-תמרים:


כך הצטננו להן על הרשת ביציאה מהתנור

המצרכים:
2 כוסות שקדים - לטחון 

כוס (בערך) תמרים לגלען, להשרות מעט במים - לטחון 
1/2 כוס שבבי קוקוס
1/3 כוס טחינה מלאה (במקום להוסיף שמן...)

2-3 כפות שטוחות אבקת קקאו רוו (אפשרות חביבה לאוהבי השוקולד...ואפילו שבבי קקאו (קקאו ניבס))
לגיוון אפשר להוסיף תבלינים כיד הדמיון: קינמון/ציפורן/ג'ינג'ר/הל/אחרים... או פירות יבשים כמו חמוציות/צימוקים/משמשים קצוצים ועוד... באהבה!

המתכון:
לערבב בנחת את השקדים הטחונים, התמרים המושרים, הקוקוס והטחינה.

אפשר להוסיף לחצי מהכמות, את אבקת הקקאו ולערבב היטב.

ליצור עיגולים ביד (אפשר להרטיב מעט את הידיים, כדי שלא ידבקו) ולשטח.

להניח במרחק מה על נייר אפייה בתבנית.

להכניס לתנור מחומם 180 מעלות לכ15 דקות.

לצנן מעט ולהגיש. בתיאבון!!

(אגב, לכל אוהבי הז'אנר - זהירות! טעים גם לפני ששמים בתנור... חחח בריאות שלמה!)


עוגיות אגוזים וקוקוס - בתנור

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה